facebooktwitterlinkedinyoutube

Publikacije s smernicami za transparentno delovanje in vzpostavitev integritete v nevladnih organizacijah

.
Društvo integriteta je v sodelovanju s Pravno-informacijskim centrom nevladnih organizacij decembra lani izvedlo delavnico o korupciji med nevladnimi organizacijami (v nadaljevanju NVO). Na podlagi ugotovitev, ankete in strokovnih prispevkov smo pripravili tri  publikacije s smernicami za transparentno delovanje in vzpostavitev integritete v NVO.

 

S publikacijami želimo osebe, ki so aktivne v društvih, združenjih in drugih nevladnih organizacijah ter pristojne v javnem sektorju seznaniti z osnovnimi pojmi povezanimi s korupcijo, z njenimi posledicami in rizičnimi področji za pojav korupcije še posebej v nevladnem sektorju. Ker želimo prispevati k večji transparentnosti in integriteti pri delovanju NVO smo pripravili tudi smernice in predlagali ukrepe za boljše delovanje na tem področju.

Projekt je delno financiralo Veleposlaništvo Kraljevine Nizozemske.

Za publikacije kliknite na KNJIGO, BROŠURO in ZGIBANKO.
.

Projekti

banner trans integriteta spregovori

banner transparentnost integriteta

banner crinis integriteta

banner nis integriteta

 

 

Koledar dogodkov

«   Avgust 2020   »
potosrčpesone
     1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
      

supervizor

komisija za preprecevanje korupcije logo tiwhistleblowing ceelogo euPrevention of and Fight against Crime. With financial support from the Prevention of and Fight against Crime Programme. European Commission - Directorate-General Home Affairs.
uncaccoalitioniaccstop corruptionlogo IP slo mo